به گزارش امور رسانه ای تی پی کو ؛دکترخویی گفت: تولید ایده‌های نو، توانایی ارایه راه حل جدید برای مساله، طی کردن راهی تازه، فرایند یافتن راه‌های جدید برای انجام بهتر کار‌ها، به کارگیری توانایی ذهنی برای ایجاد یک فکر یا مفهوم جدید و جسارت بریدن تورهای ذهنی در ارتقای کیفیت محصول اثرگذار هستند. 

 
خویی احساس مسوولیت و درستکاری و انجام کار مسوولانه و متعهد را لازمه ارتقا کیفیت عنوان کرد و گفت: اگر انجام دادن درست و دقیق امور محوله در همه مشاغل و مسوولیت‌ها به فرهنگ عمومی تبدیل شود به یقین نه تنها رونق و توسعه کمی رخ می‌دهد بلکه ارتقا کیفیت همه جانبه محقق خواهد شد. 
 
وی با اشاره به مفهوم خلاقیت از دیدگاه سازمانی گفت: ارائه فکر و طرح نوین برای بهبودی و ارتقای کیفیت یا کمیت محصولات یا فعالیت‌های سازمان یکی از مفاهیم خلاقیت است و شرکت‌های دارویی می‌توانند با الگوگیری از این مفهوم به خلاقیت‌های چشمگیری در صنعت داروسازی دست یابند و به طور مثال با ارایه طرحی نوین هزینه تمام شده محصولات خود را کاهش دهند. 
 
نایب رییس هیات مدیره شرکت دارویی تامین نوآوری را قدمی پیش‌تر از کارآفرینی دانست و در بیان رابطه خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی گفت: تولید ایده، تبدیل ایده به طرح قابل اجرا و در ‌‌نهایت اجرای طرح کسب و کار اتفاق می‌افتد و کارآفرینی‌زاده توامان خلاقیت و نوآوری است. 
 
وی روش مدیریت سازمانی را مبتنی بر گام‌های هماهنگ، مدون و مشخص عنوان کرد و گفت: روش مدیریت در سازمان‌ها باید حساب شده باشد و در صورت متدلوژیک شدن خلاقیت، نوآوری و فرایند ارتقای تضمین، زمینه دست یابی به اهداف تعریف شده و سیاست‌های مدنظر هموار و ممکن می‌شود. 
 
دکتر خویی با تاکید بر حل خلاق مسایل در ایجاد خلاقیت سازمانی گفت: تحلیل محیطی، تشخیص مساله، شناخت مساله، فرضیه سازی، ارایه راهکارهای مختلف، ارزیابی انتخاب و در ‌‌نهایت اجرا و کنترل، مسیر حل خلاقانه مسایل در سازمان‌ها هستند. 
 
وی در تعریف متدلوژیک عمل کردن گفت: جستجوی حل مسایل از راه‌های مختلف که در ‌‌نهایت با دست یابی به بهترین راه حل، هدر رفت نیرو و انرژی و تکرار تجربه‌های ناموفق در سازمان‌ها از بین می‌رود. 
 
خویی جسارت، دوراندیشی و بازنگاه کردن را در رسیدن به اهداف سازمانی موثر دانست و در معرفی موانع خلاقیت گفت: صرفا به دنبال یک راه حل گشتن، اضافه کردن مفروضات نادرست به مساله، ترس از اشتباه، دنبال کردن کورکورانه قواعد، بیش از حد منطقی بودن، بیهوده انگاشتن بازی، خودکمتر بینی، ترس از احمق جلوه کردن، پرهیز از ابهام، تفکر منفی عدم توانایی جداکردن سوژه اصلی از زمینه مانع خلاقیت هستند و سازمان‌ها باید برای رسیدن به خلاقیت این موانع را از سرراه خود بردارند. 
هم اندیشی مدیران عامل شرکت‌های دارویی تامین اجتماعی ١٢ اردیبهشت ماه در محل دهکده ورزشی چهار بارغ کردان برگزار شد.
 
پایان پیام