به گزارش امور رسانه ای تی پی کو؛ دهم آبان 1397طی احکامی جداگانه از طرف دکتر محمد رضوانیفر مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین TPICO، مدیران عامل جدید شرکتهای «پارس دارو» و «شیمی دارویی داروپخش» منصوب شدند.
مهندس امیر علامیر حور حکم مدیرعاملی شرکت شیمی دارویی داروپخش را دریافت کرد و دکتر عاصم عبداللهپور نیز به عنوان مدیرعامل پارسدارو حکم گرفت.
نکته قابل اشاره این است که: هر دو مدیرعامل جدید از مدیران موفق شرکتهای گروه دارویی تامین هستند و وفاداری دکتر رضوانیفر به اصول خود که گفته بود، در انتصابها، حتما به نیروهای متخصص و ارتقا از درون گروه، و ارزشهای حال حاضر و بهروز بودن بها خواهد داد، دیده میشود.
شایان ذکرست دکتر مهران براهیمی بعد از دو سال و نیم تلاش و کوشش در «پارس دارو» از مهمترین شرکتهای گروه دارویی تامین، جای خود را به دکتر «عاصم عبداللهپور» داد.
پایان پیام